Beats Solo2 Wireless On-Ear безжични слушалки

SKU
conf-beats-solo2-wireless-bg
Безжичните слушалки с рамка за глава Beats Solo2 Wireless On-Ear комбинират висококачествени материали с удобен дизайн за слушане на музика с безкомпромисен звук. Поддържат hands-free разговори.
399.00 лв.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Слушалките с рамка за глава Beats Solo2 Wireless On-Ear на Beats by Dr. Dre позволяват удобно слушане на музика на остояние до 9 метра от музикалното устройство. Предлагат отлична акустика, широк динамичен обхват и чист и автентичен звук.

Свобода на движение

Вградената Bluetooth технология гарантира удобно слушане на разстояние до 9 метра от музикалното устройство. Презареждащата се батерия е с живот от 12 часа. LED индикаторът върху слушалките показва във всеки един момент каква част от живота ѝ е изчерпана. При нейното изтощаване е достатъчно към слушалките да се свърже кабел, без да нарушите музикално изживяване.

Фино настроена акустика

Слушалките Beats Solo2 Wireless On-Ear осигуряват динамичен и широк обхват на звука. Възпроизвеждат музиката чисто и близко до студийното ѝ звучене. Уплътнените наушници с размер на ухото ефективно изолират шума и спомагат за пълно потапяне в музиката.

Удобен дизайн

Рамката на слушалките е извита с цел подобряване на комфорта. Наушниците се завъртат за по-плътно прилягане върху ухото, по-голямо удобство и по-добро звукоподаване.

Минималистичен външен вид

Beats Solo2 Wireless On-Ear демонстрират изчистени линии и гладки извивки подхождащи си напълно с вида на устройствата на Apple. Наушниците се сгъват от средата на рамката навътре, позволявайки удобно и сигурно пренасяне и съхранение. Материалите в производството на слушалките способстват за луксозен вид и издръжливост във времето.

Лесно управление

Слушалките разполагат с бутон за лесно приемане на разговори и управление на музиката без нужда от изваждане на мобилното устройство от джоба.