Beats Studio Over-Ear черни безжични слушалки с рамка и наушници, обхващащи ухото

SKU
MP1F2ZM/A
 

Наличност

Детайли

Безжичните слушалки с рамка за глава Beats Studio Over-Ear на Beats by Dr. Dre позволяват удобно слушане на музика на разстояние до 9 метра от мобилното устройство. Съвместими с продуктите на Apple. Снабдени с големи наушници, обхващащи ухото, с меки възглавнички за пълно потапяне в любимата музика и бутони за лесно управление на песните. В черен цвят.

Дълъг живот на батерията

Вградената презареждаща се батерия издържа до 12 часа. Слушалките са снабдени с LED индикатор, показващ оставащия живот на батерията. В случай на изчерпване на живота на батерията, слушалките могат да бъдат заредени почти навсякъде със стандартен micro USB адаптер.

Лесно свързване

Благодарение на технологията Bluetooth слушалките се свързват мигновено с мобилните устройства. Осигуряват стабилна връзка на отстояние до 9 метра от устройството, възпроизвеждащо музика, за максимално удобно слушане у дома или в движение.

Оптимална шумоизолация

Beats Studio използват вградена технология на име Adaptive Noise Cancelling (ANC) с два режима на работа. В първия режим ANC автоматично определя баланса между силата на музиката и външния шум. Във втория увеличава нивото на шумоизолацията за още по-голямо потискане на външните звуци и още по-пълно потапяне в музиката.

Практичен и функционален дизайн

Слушалките Beats Studio са леки и удобни, но същевременно със солиден, издръжлив корпус. Наушниците са подплътени с меки възглавнички за максимален комфорт през целия ден. Разположените на външната част на наушниците бутони позволяват приемане на обаждания, смяна на песента и управление на силата на звука.

Повече информация

Производител
Beats by Dr. Dre
Тегло
43471.0000
Цвят
Черен лак
Спрян от производство
Не
Maconomy Stock Availability
Не
Избери модел
Не
Размер
Не
Свързване
Bluetooth

Product declaration