Избери своя iPhone

Вземи сега достъпно, без лихва на изплащане.

iPhone X за 115,50 лв на месец.

0 лв. първоначална вноска / 0% фиксирана лихва / 0% ГЛП, 0% ГПР /
0 лв. такси / на 18 равни месечни вноски с БНП Париба Лични Финанси

iPhone 6

Кажи "здравей" на бъдещето.

Целият е екран.

iPhone X

iPhone X - 64 GB

за 115,50 лв на месец

Купи

Лесно ли се използва iPhone ?

Можете да заложите на това. Опростеното и интуитивно използване е главната цел на разработчиците на iOS. Лесно може да сваляте приложения, да правите снимки и да сърфирате в интернет. Всичко, което компютърът предлага е в джоба Ви. 

Hand

Защо iPhone е толкова бърз?

Четирите ефективни ядра на изцяло новия CPU са с до 70% по-бързи в сравнение с A10 Fusion. А двете производителни ядра са до 25% по-бързи.

Cyclist

Как iPhone защитава моята лична информация?

За разлика от много други телефони, данните в iPhone са защитени от самото начало чрез шифроване, а след това с код за защита, Touch ID или Face ID. Приложенията на Apple, като например "Maps" и "Safari", не разкриват вашето местоположение и уебсайтове, които посещавате. Apple не продава данните Ви на никого, независимо по каква причина, редовните актуализации гарантират, че вашият iPhone и данните остават сигурни.

Safe

Защо App Store е просто най-добрият?

Съдържанието на App Store се проверява от екип от редактори, които са експерти в областта на приложенията. Те проверяват и подреждат милиони приложения и игри, за да сте сигурни, че намирате най - новите и най-харесвани бързо и лесно. Приложенията се тестват и проверяват, за да работят безпроблемно.

App Store

Как Apple опазва околната среда?

Всеки път, когато Apple създава продукт или услуга, първо мисли как да намали въздействието им върху околната среда. Например iPhone не се събира в депа за отпадъци, а се рециклира. Всеки път, когато изпращате съобщение чрез iMessage, обаждате се чрез FaceTime или задавате въпрос на Siri, вашите данни се обработват на сървъри на Apple, захранвани от 100% възобновяема енергия. Когато решите да превключите към iPhone, старият ви телефон може да бъде рециклиран.

Environment

Минаването към iPhone ще бъде ли стресиращо?

Ни най-малко. Няма нужда да запазвате данните при преминаване към iPhone. Трябва само да намерите приложението Move to iOS, което е налично в Google Play, и да го изтеглите на своя iPhone. Бързо, безопасно, безжично. От снимки и видеоклипове, до контакти, съобщения и приложения. Можем дори да купим старият Ви телефон.

Прочетете повече за услугата Buy Back

Move to iOS

A ако нещо се обърка?

iSTYLE България разполога с оторизиран сервизен център с офис в Сердика център в София.

СервизУслуги

Multi-product Image

Изберете своя iPhone сега:

Item MacBook Pro

iPhone X

64GB 256GB

От 115,50 лв на месец

Купи
Item MacBook Pro

iPhone 8

64GB 256GB

От 76,61 лв на месец

Купи
iphone7

iPhone 7

32GB 128GB

От 58,28 лв на месец

Купи
iphone 6s

iPhone 6s

32GB 128GB

От 44,39 лв на месец

Купи
iPhone SE

iPhone SE

128GB

От 57,72 лв на месец

Купи

Предложението е валидно до 30 Нември 2018 г. само с услугата равни вноски в кредитния лимит с откриване или използване на кредитна карта от БНП Париба Лични Финанси. Минималният размер на кредита е 400 лв. Максималният размер зависи от разполагаемия кредитен лимит. Условията са валидни само при коректно и навременно изплащане на вноските. Кампанията важи при покупка на място във всички ISTYLE магазини, както и онлайн - до изчерпване на наличностите. За повече информация относно всички Apple продукти, включени в кампанията, попитай консултанта в магазина. Виж пълните условия на кампанията на www.bnpparibas-pf.bg