Moshi Vesta for iPhone XS Max

SKU
conf-moshi-vesta-for-iphone-xs-max-mk
 
Без лихва

Наличност

Подобни продукти

Apple iPhone 11 Clear Case
Apple iPhone 11 Clear Case
95.00 лв.

В наличност

Apple iPhone 11 Pro Clear Case
Apple iPhone 11 Pro Clear Case
95.00 лв.

В наличност

Apple iPhone 11 Pro Max Clear Case
Apple iPhone 11 Pro Max Clear Case
95.00 лв.

В наличност

ISTYLE Comfort iPhone
ISTYLE Comfort iPhone
79.00 лв.

В наличност

Moshi StealthCover for iPhone XR
Moshi StealthCover for iPhone XR
0.00 лв.

В наличност

Artwizz Rubber Clip for iPhone X
Artwizz Rubber Clip for iPhone X
0.00 лв.

В наличност

Moshi Vesta for iPhone XR
Moshi Vesta for iPhone XR
0.00 лв.

В наличност

Детайли

Карактеристики:
  • Ултра тенка футрола со заштита при паѓање
  • Софистициран шаблон и метализирана рамка.
  • TriClear ™ слој кој ја прави футролата отпорна на вода, нечистотија и гребнатини.
  • Хибридна конструкција (флексибилни и цврсти материјали) за дополнителна заштита.

Повече информация

Производител
Moshi
Размер
iPhone Xs Max
Спрян от производство
Не
Производител
Moshi
Тегло
0.0410
Размер
iPhone XS Max
Цвят
Сив
Тип калъф
твърд
iPhone съвместимост
iPhone Xs Max
Размери и тегло
16,16 x 8,2 x 1,16 cm
Производител
Moshi
Тегло
0.0410
Размер
iPhone XS Max
Цвят
Розово
Тип калъф
твърд
iPhone съвместимост
iPhone Xs Max
Размери и тегло
16,16 x 8,2 x 1,16 cm
Производител
Moshi
Тегло
0.0410
Размер
iPhone XS Max
Цвят
Тъмно зелено
Тип калъф
твърд
iPhone съвместимост
iPhone Xs Max
Размери и тегло
16,16 x 8,2 x 1,16 cm

Product declaration