Увеличи своята производителност
Навсякъде, по всяко време!


Избери аксесоари за своите
iOS устройства
Защити ги с iSTYLE!

Разчитай на телефона си
Особено когато си на път!
Често задавани въпроси
Как работи зарядното за кола?
Благодарение на инфрачервените сензори за близост, зарядното се отваря и затваря автоматично. В момента, в който приближите телефона щипките се отваря и захващат телефона.
Има ли нужда да се поръчва допълнително кабел за зарядното за кола?
Не, в комплекта е включен кабел.Въпреки това, може да закупите допълнително кабел и други аксесоари за кола istyle.hu/istyle-45w-
Мога ли да зареждам своя MacBook по време на път?
Да можеш да заредиш своя MacBook, чрез зарядното за кола iSTYLE - 45W PD. Благодарение на своята изходна мощност от 45W и USB-C конектор, може да зареждате своя MacBook когато сте на път.
За какво мога да ползвам външната батерия? Какво трябва да знам за нея?
Използваш ли телефона си много? В движение ли си често? Обичаш ли пътешествията? Или просто нямаш постоянен достъп до електрическата мрежа, но всъщото време е нужно да си на разположение? Във всичките тези случаи външната батерия е точно това, от което имаш нужда.
Какви устройства мога да зареждам с безжичната външна батерия?
iPhone 8, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS и iPhone XS MAX, както и новият модел AirPods (2 поколение) с безжично зареждаща се кутия.
Защо да зареждаме безжично своите телефони?
Безжичното зареждане ни спасява от кабели. Просто поставяме телефона си върху него и той се зарежда.
За какво можеш да използваш USB - C HUB?
Най-вероятно често ти се налага да свържеш различни периферни устройства с твоя MacBook. Благодарение на iSTYLE USB-C HUB можеш да ползваш широк спектър от накрайници.