Сребрист лаптоп Apple MacBook Air 13" с двуядрен Intel Core i5 1,8GHz процесор, памет 256GB - международна клавиатура

SKU
mqd42ze
Сребрист лаптоп Apple MacBook Air 13" с 256GB памет и международна клавиатура. С двуядрен процесор Intel Core i5 и вградена графична карта Intel HD Graphics 6000.

От 2709.00 лв.

До 4099.00 лв.

Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Конфигурирай

Сребрист лаптоп Apple MacBook Air 13" с двуядрен Intel Core i5 1,8GHz процесор, памет 256GB - международна клавиатура

Сребрист лаптоп Apple MacBook Air 13" с двуядрен Intel Core i5 1,8GHz процесор, памет 256GB - международна клавиатура   + 2709.00 лв.

* Задължителни полета

Сребрист лаптоп Apple MacBook Air 13" с двуядрен Intel Core i5 1,8GHz процесор, памет 256GB - международна клавиатура

Вашата персонализация

Сребрист лаптоп Apple MacBook Air 13" с двуядрен Intel Core i5 1,8GHz процесор, памет 256GB - международна клавиатура

В наличност

2709.00 лв.

Обобщение

  Сребристият лаптоп Apple MacBook Air 13" с 256GB памет и международна клавиатура е доказан продукт за любители и професионалисти в областта на дизайна, фотографията, композирането на музика и всички сфери, изискващи комбинация от мобилност и висока производителност.

  Благодарение на компактното all-flash съхранение на информация в MacBook Air има достатъчно място за голяма батерия. Работейки заедно с енергийно ефективният Intel Core процесор от 5-то поколение, тази батерия може да възпроизведе впечатляващи резултати. MacBook Air 13" може да издържи до 12 часа живот на батерията при едно зареждане. Това дава възможност за сърфиране в интернет или гледане на филми в iTunes през целия ден. След 3 часа в режим на заспиване MacBook Air 13" влиза в режим на готовност, за да спести живота на батерията с издържлнивост до 30 дни.

  5-то поколение Intel Core процесори. Изпълнение, отговарящо на издръжливостта.

  MacBook Air се захранва от 5-то поколение Intel Core i5 и i7 процесори. Тази ултра ефективна архитектура е проектирана да използва по-малко енергия и въпреки това да осигурява висока производителност. Това означава не само възможност за работа на най-високо ниво, но и с много по-голяма издържливост от преди. Процесорът Intel HD Graphics 6000 предлага подобрена производителност, която ще се забележи особено с игри и други графично интензивни задачи.

  802.11ac Wi-Fi.Определението за бързина.

  MacBook Air поддържа ултра бърз 802.11ac Wi-Fi. Когато се свърже към базова станция 802.11ac - включително AirPort Extreme и AirPort Time Capsule - безжичното интернет представяне нараства до 3 пъти по-бързо от 802.11n Wi-Fi.2, а разстоянието на обхват се подобрява. С технологията Bluetooth може да се свържете MacBook Air към устройства с Bluetooth, като високоговорители и слушалки. Дори и без всички кабели връзката е гарантирана.

  SSD.Бързо all-flash Съхранение.

  Част от това, което прави MacBook Air толкова отличим, е, че е проектиран изцяло около технологията за флаш памет. Това не само прави MacBook Air 13" много по-лек и по-преносим от традиционните ноутбук устройства, но и осигурява по-бърз достъп до данни. С капацитет до 256 GB, тази флаш памет е с до 17 пъти по-бърза от традиционния твърд диск, който има тактова честота от 5400 завъртания в минута. Така че, когато се отвори MacBook Air, той е готов да започне работа веднага. Дори след един месец в режим на готовност, отново може да бъде ползван без проблем.

  Thunderbolt 2 и USB 3.

  Свързването на MacBook Air 13" към устройства и дисплеи с Thunderbolt 2 порт, е два пъти по-бърз отколкото с предишни поколения на MacBook Air. MacBook Air също така е оборудван с два USB 3 порта, така че може да се свържат най-новите USB 3 и USB 2 устройства. Само с няколко връзки, MacBook Air се превръща от ултрапреносим ноутбук на пълно работно място.

  LED дисплей. Милиони пиксели. Милиметрови тънки.

  MacBook Air 13" дава разделителна способност от 1440 на 900 пиксела на дисплей, който на дебелина е едва 4,86 милиметра (0,19 инча). А LED подсветката прави цветовете ярки и живи от край до край. Независимо дали се редактират снимки, подобрява презентация или ще се гледа филм, всичко е достъпно със стил и поглед върху детайла.

  Двойни микрофони.

  При повикване чрез FaceTime двойните микрофони намаляват фоновия шум на околната среда. Когато се използва опцията "диктовка", се създава адаптивен аудио лъч, който интелигентно се адаптира, за да открие гласа (вместо шума около говорителя).

  Процесор
  1.8GHz dual-core i5
  Turbo Boost
  Turbo Boost up to 2.9GHz
  Памет
  8 GB
  Дисково пространство
  256GB PCIe-based flash storage
  Дисплей
  13"
  Резолюция
  1440 x 900
  Графична карта
  Intel HD Graphics 6000
  Графична памет
  Вградена
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi
  Bluetooth
  Bluetooth 4.0
  Thunderbolt
  Thunderbolt 2
  SD-Card
  SDXC Card
  Гаранция
  12 Luni