Marshall Mode EQ In-Ear слушалки тип тапи:

Marshall Mode EQ In-Ear слушалки тип тапи

SKU
M_04090940
Слушалките тип тапи Marshall Mode EQ In-Ear осигуряват висококачествен звук в компактно тяло. С два режима на работа и поддръжка на hands-free разговори.
Безплатна доставка в цялата страна

Къде е налично?

Намерете магазин, в който има наличност

Слушалките тип тапи Marshall Mode EQ In-Ear осигуряват безкомпромисен звук в малка опаковка. Гарантират максимална сила на звука при минимално изкривяване. Снабдени с микрофон за hands-free разговори.

Два режима на работа

Слушалките Marshall Mode EQ In-Ear разполагат с бутон за смяна на режима на работа. Режимът EQ I осигурява по-мек и басов звук. Режимът EQ II доставя по-отчетлив звук с ясно изразени средни и високи тонове.

Бутон за управление

Разположеният на кабела бутон позволява управление без нужда от изваждане на мобилното устройство от джоба. С еднократно натискане се приемат или прекратяват разговори, пуска се и се спира музиката. С двукратно натискане се сменя песента. С трикратно натискане се превърта.

Максимален комфорт

Слушалките Marshall Mode EQ In-Ear се предлагат в комплект с четири накрайника за тапите за максимално плътно прилягане към всяко ухо.

Дълъг живот

Изработени от качествени материали, слушалките гарантират дълъг живот. Жакът им е с L-образна форма за по-голяма издръжливост. Съвместим е с всички устройства, поддържащи 3,5-милиметров жак.

Производител
Marshall Headphones
EAN code
7340055309400
Тип слушалки
тапи
Цвят
Черен
Impedance
30 (+/-3) @1kHz Ω
Честоти
20Hz-20Hz
Sensitivity
100mV@1kHZ = 98dB SPL
Свързване
3.5mm stereo mini jack