Как да пазарувам на кредит?
Бързо! Лесно! Прозрачно!
Избери продукт
Можеш да купиш на изплащане всеки продукт в нашият уеб магазин на стойност над 150 лв. Просто го избери и добави в кошницата като натиснеш бутона "Купи".
Добави услуги и аксесоари
Под всеки продукт сме предоставили възможност за добавяне на най-купуваните и полезни аксесоари. Те ще запазят твоето устройство максимално дълго и ще направят удоволствието от изпозлването му още по-голямо.
Разгледай съдържанието на количката
Подходящите аксесоари увеличават удоволствието от употребата на твоето устройство. Когато всички желани аксесоари са добавени, натисни "Поръчай".
Избери начин за получаване
Можем да доставим поръчката ти експресно до всяка точка на България, до офис на Спиди или да си я получиш във всеки наш магазин. Ти решаваш.
Информация за получателя
Имаме нужда от име, адрес и телефон за връзка. Попълни коректно на кирилица данните си, за да могат колегите ни от банката да се свържат максимално бързо с теб, както и куриерите да доставят бързо и лесно поръчката ти.
 
Избери за начин на плащане НА ВНОСКИ
Ако си решил да купиш продукта на изплащане, избери опцията на вноски с една от трите банки, с които си партнираме – TBI Pay, БНП Париба ЛФ или УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Не забравяй да се запознаеш с Общия регламент за защита на личните данни.
Завърши поръчката си
След като се запознаеш с "Общите условия за пазаруване в www.istyle.bg и "Указанията за обработка на личните данни" маркирай, ако си съгласен и натисни бутона "Завърши поръчката". Ще получиш телефонно обаждане от колегите ни от банката, за да уточните най-изгодните за теб параметри и условия по кандидатурата за пазаруване на кредит. Ако си одобрен и подпишеш договор за кредит поръчката тръгва към теб. Това е всичко.