PURO PREMIUM TEMPERED GLASS iPhone 6/6S+: WHITE

SKU
SDGPIPHONE655WHI
 

Наличност

Детайли

Со Puro Tempered Glass уживајте во максималната јасност на сликата и одржувајте ја чувствителноста на допир, истовремено обезбедувајќи максимална заштита од пукнатини и гребнатинки.

Повече информация

Производител
Puro
Материал
Glass
HomeKit compatibility
Не

Product declaration