PURO TEMPERED GLASS screen protector iPhone 6/6S Plus

SKU
SDGAPPIPHONE655

В момента този продукт не е наличен и не може да се достави. Кликнете върху бутона "Информирай ме" и ще Ви уведомим веднага щом продуктът е наличен.

 

Наличност

Детайли

Со Puro Tempered Glass уживајте во максималната јасност на сликата и одржувајте ја чувствителноста на допир, истовремено обезбедувајќи максимална заштита од пукнатини и гребнатинки.

Повече информация

Производител
Puro
Размер
iPhone 6/6s
Материал
Glass
HomeKit compatibility
Не

Product declaration