Speck iPhone 11 Pro Max Presidio Pro футрола

SKU
conf-speck-presidio-pro-case-for-iphone-11-pro-max-mk
 
Без лихва

Наличност

Детайли

Антимикробијална технологија
Microban® aнтимикробната технологија ја заштитува Вашата футрола од зголемување на бројот на бактерии. Направена од два слоја за максимална заштита. Тенката двослојна силиконска футрола и заштитната бариера IMPACTIUM ™ го штитат Вашиот телефон.
"Raised BEZEL screen protection"
Дава дополнителна заштита на телефонот од гребење и оштетување ако телефонот ви падне на предниот дел.
Заштита од 3 метри пад со IMPACTIUM ™ шок бариера

Материјалот IMPACTIUM ™ е направен да го апсорбира ударот и да го распрсне шокот. Пад од 3 метри направен повеќе пати од независни лаборатории за да се обезбеди супериорна заштита.

Повече информация

Спрян от производство
Не
Размер
Не
Производител
Speck
Цвят
Черен
Материал
TPE (Thermoplastic Elastomers), поликарбонат
Тип калъф
за гърба
iPhone съвместимост
iPhone 11 Pro Max
Производител
Speck
Цвят
Розово
Материал
TPE (Thermoplastic Elastomers), поликарбонат
Тип калъф
за гърба
iPhone съвместимост
iPhone 11 Pro Max
Производител
Speck
Цвят
Matte Light Blue
Материал
TPE (Thermoplastic Elastomers), поликарбонат
Тип калъф
за гърба
iPhone съвместимост
iPhone 11 Pro Max
Производител
Speck
Цвят
Син
Материал
TPE (Thermoplastic Elastomers), поликарбонат
Тип калъф
за гърба
iPhone съвместимост
iPhone 11 Pro Max

Product declaration