Услуги

Възползвайте се от следните услуги

в iStyle:

Лоялни клиенти

Решихме да възнаградим клиентите, които се връщат при нас и да им предложим карти за лоялни клиенти. Пазарувайки в магазини iSTYLE, клиентите могат да събират точки и след това ги заменят за отстъпка. Картата за лоялни клиенти се предлага във веригата магазини iSTYLE при първата покупка на стойност над 150 лв.

iSTYLE Start

Ние ще ви помогнем да разберете функциите на вашия нов Apple продукт. Нашите експерти от iSTYLE ще ви съдействат за стартиране на устройството, ще ви запознаят с основните му функции и възможности, ще настроят електронната ви поща, ще създадат Apple ID и ще активират iCloud функциите.

iSTYLE Switch iOS

Влезте в света на Apple! Вие сте нов за iOS устройства? Специалист от iSTYLE ще ви помогне да прехвърлите данните си от текущото ви устройство към новия си iPhone, iPad или iPod touch с операционна система iOS. Ще ви препоръчаме приложения за iOS подобни на тези, с които сте свикнали.

iSTYLE Switch Mac

Влезте в света на Apple! Вие сте нов Mac потребител? Специалист от iSTYLE ще ви помогне да прехвърлите данни от вашия компютър на новия ви лаптоп или настолен Mac. Ще ви препоръчаме приложения за macOS, подобни на тези, които сте свикнали да използвате и ще ви помогнем с инсталирането.

iSTYLE One 2 One

Искате да извлечете максимума от вашето Apple устройство? С индивидуално обучение от наш Apple експерт ще усвоите бързо и лесно всички тънкости на вашия Mac, iPhone, iPad или iPod. Преминете от начинаещ към напреднал на избрана от вас тема, свързана с предлаганите в магазини iSTYLE продукти на Apple.

Застрахователната програма "iCare" осигурява зашита на Вашия мобилен компютър, таблет или смартфон от различни рискове, които не са покрити по условията на стандартната производтсвена гаранция. Пълна информация тук!

Програмата включва iCare услугата в комбинация с удължена гранация на устройствата /с изключение на смартфони/, като предоставя допълнителна защита в срок от 1 година (след изтичане на стандартната производствена гаранция).Пълна информация тук!

iSTYLE Learn

Искате ли да извлечете максимума от вашето Apple устройство? Нашите експерти ще ви помогнат да подобрите знанията си и ще ви научат как по-ефективно да използвате любимите си продукти на Apple. Научете всички тънкости на вашия Mac, iPhone, iPad или iPod.

Често задавани въпроси

 • Къде мога да получа повече информация за услугите iCare и iCare+:

  На място в магазини iStyle, както и от служител на Марш ЕООД на тел. 02 40 20 066.

 • Кой може да бъде “Застраховано лице”?

  Застрахованато лице може да бъде както физическо, така и юридическо лице.

 • Кои продукти могат да бъдат застраховани?

  Новозакупени преносими компютри, настолни компютри, таблети и смартфони от марката Apple.

 • Каква е разликата между “iCare" и “iCare+"?

  Програмата “iCare" осигурява защита на застрахования Apple продукт от различни рискове, които не са покрити от стандартната гаранция. Програмата "iCare +" e комбинация от “iCare" и удължена гаранция.

 • Как се формира застрахователната сума на устройство?

  Застрахователната сума по полицата се формира на база фактурната стойност на техниката с включен ДДС.

 • Какви действия трябва да предприемете в случай на щета?

  При застрахователно събитие следвайте инструкциите, посочени в застрахователния сертификат, който сте получили при сключване на застраховката, или се свържете със служител на Марш ЕООД на тел. 02 40 20 066.