Бял смарт кантар от Withings - Body Comp

SKU
WBS12-WHITE-ALL-INTER

Купи на вноски с:

 

Наличност

Подобни продукти

Withings Body Cardio - Black
Withings Body Cardio - Black
389.00 лв.

В наличност

Детайли

Усъвършенстван мониторинг на тялото

Следете най-новата информация за вашето здраве и безопасност в 8 показателя. Проверете водата в тялото си, мускулите си или информация за вътрешните органи, за да сте сигурни, че сте наясно с всичко, което е от значение. Ще получите постоянни и точни измервания ( /- 50 г), за да проследявате напредъка си на лесния за четене цветен екран на везната.

Проследяване на сърцето и нервите за по-добро здраве

Разгледайте по-отблизо показателите. Везната измерва пулса ви при всяко упражнение, като следи сърдечната ви честота и ви помага да се чувствате по-добре. Наблюдавайте нервната си система, за да откриете периферните автономни невропатии, едно от най-продължителните усложнения на диабета.

Всичко това в едно-единствено приложение

Проследявайте ежедневното си представяне с безплатното приложение на Withings за iOS и Android. Тенденции, напредък és ежедневни вдъхновения, можете да следите ежедневно промяната си; Това гарантира, че най-точните данни са на ваше разположение.

Множество потребители едновременно

Можете също така автоматично да разпознаете 8-те приложения на везната. Той може да се използва за бебета, деца, гости, спортисти мъже и жени, но и за тези, които просто искат да следят теглото си и да следят приложението си.

Повече информация

Производител
Withings
EAN code
3700546708053
Цвят
Бял
Материал
Glass
HomeKit compatibility
Не

Product declaration