Mac Pro - Rack

SKU
Z0YZ

Купи на вноски с:

 

Наличност

Детайли

Mac Pro"

Mac Pro

Силата да промениш всичко. Кажи здравей на един изключителен във всяко отношение Mac. С екстремната си продуктивност, разширения и конфигу­рации, той е професионална система, с която да стигнеш границите на възможното.

Mac Pro

ПРОЦЕСОР И ПАМЕТ

До 28 ядра мощ. Твори без ограничения. Mac Pro е проектиран за професионалисти, които се нуждаят от върхова продуктивност на процесора. От рендър за продукция, през изпълнение на стотици виртуални инструменти, до едновременно симулиране на iOS приложение на много устройства, той разполага с необичайни възможности. В сърцето на системата е нов Intel Xeon процесор с до 28 ядра — най-много в Mac досега. В допълнение, голям L2 и споделен L3 кеш, както и 64 PCI Express ленти, осигуряват огромна скорост към и от процесора.

До

28-ядра

Intel Xeon

Turbo Boost до

4,4 GHz

 

До

56

threads

До

66,5 MB

кеш

Графика

Екстремна продуктивност. По рождение. За много професионалисти високопродуктивната графична архитектура е критично важна за работния процес. Особено за задачи като анимиране на 3D обекти, композиране на 8K сцени и изграждане на реалистична гейминг среда. За да им дадем възможно най-висока производителност и да вдигнем графичните възможности на ново ниво, ни беше необходимо нещо революционно. Запознай се с Mac Pro Expansion Module или MPX Module.

Mac Pro

AMD Radeon Pro Vega II
Най-мощната графика в света, чудесна за взискателни програми, оптимизирани за мулти‑GPU.

MPX конектор
До 475 вата мощност

Infinity Fabric връзка
До 5 пъти по-бърз трансфер

Стандартна PCI Express x16
До 75 вата мощност

Thunderbolt 3
До 40Gb/s трансфер на данни

До

4 GPU

AMD Radeon Pro Vega II

До

56,8

терафлопа single прецизност

До

128 GB

HBM2 памет

скорост на паметта на всеки до

1 TB/s

 

ВИДЕО МОНТАЖ

Запознай се с Apple Afterburner. В галоп през 8K видео.
Създаден да трансформира работния процес на филмовите професионалисти, с Afterburner минаваш директно от камерата към монтаж и работиш нативно с 4K и дори 8K файлове от самото начало. Без времеемко транскодиране, допълнително място за съхранение или грешки по време на плейбек. Работният процес с Proxy може да почива в мир.

Mac Pro

До

16 стрийма

4K ProRes 422 видео на 30 fps

Памет

Конфигурирай до 1,5TB DDR4 ECC памет в 12 достъпни за потребители DIMM слота

Mac Pro

Съхранение

Конфигурирай до 4TB SSD драйв

Mac Pro Mac Pro

Вход/Изход

Инсталирана I/O карта в half-length x4 PCI Express слота с: два USB 3 порта, два Thunderbolt 3 порта, два 10Gb Ethernet порта

Mac Pro

Дизайн

Функцията определя формата. Всеки детайл в Mac Pro е проектиран в преследване на продуктивността. Изграден около рамка от неръждаема стомана, алуминиевият корпус се вдига за 360 градуса достъп до компонентите и безброй конфигу­рации. Оттук нататък, всичко е възможно.

Mac Pro

Повече информация

Производител
Apple

Product declaration