Angry Birds Match: една забавна игра за iOS и iPadOS

Просто един не толкова класически вариант на хитовата игра Angry Birds. Всеки от вас може да свали предложението на Rovio Entertainment по безплатен начин, както и да се възползва от пълните възможности на Match без да се налага да преминава към която и да е от наличните покупки през приложението.

За да свалите Angry Birds Match, просто потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че вашето устройство разполага с iOS поне версия 9 и с около 250 мегабайта свободна памет. Остава само да стартирате разработката, да се впишете с вашия Facebook акаунт или просто да стартирате играта като гост и сте готови. Вече се намирате на един парти остров, където забавлението никога не спира, но заедно с това напрежението между враждебно настроените пилета и зелените прасета ще ви следва през цялата игра.

Вашата цел е да подредите колкото се може повече ледени кубчетасладоледи или пък кофички за пясък в една вертикална или хоризонтална линия, но при положение, че комбинирате повече от три елемента, пред вас ще се появи някое от вече известните за поредицата пилета. Остава само да съвпадне с линия, на която има разположено зелено прасе и сте в подходяща позиция да спечелите някоя друга точка в повече, но има и още една малка особеност.

В горния десен ъгъл стои една малка табелка с цифра, която ви показва точно колко прасета трябва да покорите, за да минете съответното ниво, но вероятно този таргет няма да ви затрудни кой знае колко. Управлението е доста лесно, а до него се подреждат и страхотните визуални и музикални ефекти, които определено ще задържат вашето внимание върху поредната разработка от хитовата Angry Birds поредица.