Apple: Как да използвате Screen Time през своя iPhone

До по-високата производителност, с която може да се похвали iOS 13 се подрежда и една сериозна поредица от нови възможности, но това не означава, че трябва да забравяме представената с предната версия на мобилната операционна система Screen Time функция. Нейното приложение е доста полезно, за което свидетелства и кратката видео реклама на функцията, която може да откриете в официалания YouTube канал на Apple.

Благодарение на Screen Time, всеки от вас може да види колко време прекарва в което и да е от своите инсталирани приложения и игри и не само. Разполагате с възможност да проверите не само колко време сте използвали съостветното iOS устройство, но и всички свързани с вашия Apple ID акаунт предложения, както и да зададете лимит върху избрана категория от разработки, но нека видим и кратката видео реклама на полезната функция.

Винаги може да игнорирате всички Screen Time известия и след като изключите полезната функция. За целта, трябва да отворите Settings, да изберете Screen Time и да докоснете върху Turn Off Screen Time, но има и още нещо. Ако вече сте включили функцията, може да стигнете до полезната статистика по всяко време, след като отворите Screen Time през системните настройки, а за да следите своята активност на всяко свързано с вашия Apple ID акаунт устройство, трябва да направите още една малка настройка. Отново отворете Settings, след това Screen Time и включете Share Across Devices.