Apple представи Smart Battery Case за новите iPhone поколения

Няма никаква причина да изброяваме техническите характеристики на новите iPhone поколения за пореден път. Вероятно вече сте се запознали с флагшип моделите на компанията – iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max и с по-бюджетното 11-то поколение, а ние имаме една добра новина. Преди броени часове Apple представи и очакваните авторски калъфи с вградена батерия за новите iPhone поколения, които реално погледнато се различават доста сериозно от своите предшественици и то не само на външен вид.

Вградената батерия в новите калъфи за iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max се разпростира от край до край, като в горната си част стига до отвора на основната камера, но има и още нещо. Всеки един ъгъл е доста по-заоблен спрямо предното поколение Smart Battery Case, което означава само едно. Вероятно устройството ще бъде удобно за хващане, но нека видим и какъв живот към вградената батерия може да добави новият аксесоар на Apple:

  • До 50% допълнителна издържливост при iPhone 11 Pro.
  • До 50% допълнителна издържливост при iPhone 11 Pro Max.
  • До 50% допълнителна издържливост при iPhone 11.
Ако се нуждаете от допълнителна мощност, новите калъфи са точно за вас, но капацитетът на вградените батерии в тях не е единствената характеристика, която впечатлява. Всеки от вас може да зареди вградената батерия в своя умен калъф като го постави върху безжичната зарядна поставка, без да премахва аксесоара от своя смартфон, но има и още нещо. Връзката между Smart Battery Case и вашия iPhone също става по безжичен начин. Вграденият Lightning порт в долната част на устройството е свободен, а вие може да свържете в него какъвто пожелаете друг аксесоар.
Вероятно разработката скоро ще се появи на пазара и у нас, като ние няма да пропуснем да ви информираме кога ще се случи това и колко ще струва Smart Battery Case в нашата държава.