Colorcube: Една доста спокойна и завладяваща игра за iOS и iPadOS

Успокояващи цветове? Просто проверете. Съпътстващ саундтрак? Проверете отново. Ужасно свеж изглед? Уверете се сами. Colorcube е чудесен вариант, с който да се отпуснете в края на своя дълъг работен ден. Стотиците нива за преминаваме ще ви предизвикат да обърнете внимание на играта, но това ще стане по един спокоен и изключително завладяващ начин.

Отворете разработката и отправете поглед към горната част на екрана. Вероятно вече пред вас стои една малка фигура или комбинация от елементи, а вашата задача е да създадете тяхно копие. За целта докоснете върху елемента, който е разположен в долната част на екрана, след това го завъртете, променете разцветката и сте готови.

За да свалите Colorcube, потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка, но преди това трябва да се уверите, че разполагате с около 40 мегабайта свободна памет и iOS поне версия 10. Изискванията са доста леки, което се отнася и за контролите и вашата задача, но има и още нещо. Ако искате да се впуснете в спокойната игра, ще се наложи да заплатите еднократно не толкова голямата сума от 4.49 лв.