Lily: Една интересна музикална разработка за iOS и iPadOS

Вероятно създаването на музика е силно предизвикателство за никак не малка част от потребителите или поне за нас, но все пак, за целта може да се възползваме и от възможностите, с които се отличава разработката на Pelican 7. Lily попада в категория Music, но не очаквайте да се запознаете с някое стандартно музикално приложение. Всичко става по един доста лесен и интересен начин, но нека направим и кратък преглед на колоритното предложение.

За да се възползвате от възможностите на приложението, трябва да знаете, че лилиите са вашите музикални инструменти. Всеки различен цвят може да се отличи като отделен инструмент, докато чрез заобикалящите листа може да определите някаква последователност или пък тоналност. По всичко изглежда, че ще трябва да свикнете с приложението, преди да създадете своя нов музикален шедьовър, който може да споделите в мрежата по съвсем лесен начин.

Остава само да потърсите Lily в App Store или да посетите следната връзка и вече може да се насладите на свежата разработка, но има и още нещо. Освен никак не тежките изисквания на приложението, като iOS поне версия 11 и около 120 мегабайта свободна памет, за да се докоснете до възможностите на разработката, ще трябва да заплатите еднократно и не толкова голямата сума от 4.49 лв.