Love You to Bits: Едно класическо приключение за iOS и iPadOS

Разработката на Alike Studio ви представя едно любопитното приключение, което няма да ви затрудни по никакъв начин. Преди всичко, ще трябва да се запознаете с историята на Kosmo – точно този герой, който се нуждае от вашата помощ. По всичко изглежда, че космическият кораб на малкото човече е претърпял катастрофа, но това не е всичко. Има и една голяма загуба, която изглежда е в основата на изключително интересното приключение, в което бихте могли да се впуснете още сега.

Приятелката на Kosmo e разпръсната на малки парчета из цялата вселена, а вие трябва да съберете всяка част от нея. Това е вашата основна задача – просто помогнете на двойката да бъде отново заедно, а с всяко изминало ниво, вие ще се привързвате все повече към разработката и това е съвсем нормално. Загадките стават все по-интересни, а тематичните музикални предложения и приятната графика се една неразделна част от всяка ваша стъпка.

Love You to Bits разполага с 30 нива, а за да се докоснете до тях, просто потърсете заглавието на играта в App Store или посетете тази връзка. Изискванията, на които трябва да отговаря вашето устройство не са никак тежки. Версията на мобилната операционна система трябва да бъде поне 8, а свободната поамет около 420 мегабайта, но има и още една особеност. За да свалите разработката, ще се наложи да заплатите еднократно сумата от 8.49 лв.