Mr Jump S: поредното ретро предизвикателство за iOS и iPadOS

Ако все още не сте се потопили в света на Hoppenhelm, трябва да го направите колкото се може по-скоро. Играта не се отличава нито с впечатляваща графика, нито с кой знае какви музикални ефекти, но от друга страна, разполага с едно доста сериозно предимство. Тя ще ви върне в зората на настолните компютърни игри, което се отнася и за Mr Jump S.

Подобно на Mikey Jumps, днешното предложение може да ви предложи един доста удобен начин на игра, само с един бутон. Mr Jump винаги върви с равномерна, но в никакъв случай не и ниска скорост от лявата страна на екрана към дясната, а вашата задача е да преминете всяко препятствие, след като предприемете къс или дълъг скок. За целта, докоснете върху екрана за кратко или задръжте пръст, но нищо не е толкова лесно, колкото изглежда.

Трябва да се пазите не само от всички пропасти, водни басейни и шипове, които се появяват пред вас, но и от страничната част на всеки елемент, без значение дали има почва под него. Само едно леко докосване на подобна отсечка от картата ще ви върне в началото на съответната ниво, до което сте стигнали. Всеки един свят, като A, B и C е разделен на около 10 до 15 нива, а всяко от нивата се отличава с три независими една от друга части, а това не е никак малко.

Според разработчиците на играта, потребителите, които са преминали успешно всички нива са изключително нисък процент, а за да свалите Mr Jump S, потърсете заглавието в App Store или посетете тази връзка. Достатъчно е да разполагате с около 50 мегабайта свободна памет и с версия на мобилната операционна система поне девет и може да се възползвате от предложението безплатно, макар и при няколко неуспешни опита, пред вас да се появи някоя досадна реклама.