Свалете Alto's версия Adventure или Odyssey безплатно за iOS и iPadOS

Разликите между оригиналната и последната Odyssey версия на екстремната гейм разработка не са толкова големи. И в новото приключение вашата задача се свежда до това да се погрижите Alto да се спусне от високите заснежени върхове до някоя по-ниска част от пистата, без да се нарани, но с една малка особеност. Разполагате с възможност да напуснете рамките на зимния сезон. Всеки потребител може да изпробва своите умения, като се спусне по завладяващите пустинни пясъчни дюни или премине през някой морски летен курорт.

Препятствията в последната версия на хитовата разработка на Snowman са доста по-сложни. Ако видите въздушен балон, не се колебайте да се насочите към него. Той ще ви помогне да прескочите голяма пропаст или просто да прекосите пистата значително по-бързо, но нека разгледаме и техническите изисквания на играта. За да инсталирате Alto’s Odyssey трябва да разполагате с iOS поне версия 9 и със свободна памет от около 150 мегабайта, стига да се опитвате да инсталирате играта върху най-новата версия на операционната система, но има и още едно малко условие.

Цената на играта се равнява на скромната сума от 0.49 лв., което реално погледнато не е нищо за хитовата  разработка, но не и днес. В рамките на следващите няколко седмици, всеки от вас може да се впусне в своето ново Alto's приключение напълно безплатно, като с тази стъпка разработчиците на играта от студиото на Snowman целят да ангажират вниманието на колкото се може повече потребители към играта, с което да им помогнат да се предпазят от разпространяващата се COVID-19 зараза, като си останат вкъщи. За да свалите версия Adventure, посетете тази връзка, а за версия Odyssey натиснете тук.