The Robot Factory: Поредната нестандартна игра за iOS и iPadOS

The Robot Factory e страхотен комплект или конструктор за роботи, с който вашите деца ще се превърнат в малки учени. Вариантите за сглобяване на практика са неограничени, като крайният резултат зависи единствено от най-малките представители на вашето семейство. Всеки потребител може да тества своите произведения, като ги изведе на разходка, примерно из гората, а докато The Robot Factory е в състояние да предаде някой ценен урок по физика, ние просто се забавляваме с разработката.

Занимателната разработка за iOS и iPadOS на Tinybop спечели наградата за iPad игра на годината за вече сравнително далечната 2015 година и то съвсем заслужено, но всеки от вас може да инсталира предложението и на своя iPhone. Достатъчно е да разполагате с iOS поне версия 8 и с около 370 мегабайта свободна памет и сте готови да зарадвате вашите деца с тяхното ново приключение. За целта потърсете The Robot Factory в App Store или посетете следната връзка.

Трябва да знаете, че за да се впуснете в нестандартното приключение, ще се наложи да заплатите еднократно сумата от 8.49 лева и сте готови да изпробвате вашите умения по механика, но има и още една съвсем малка подробност. Разполагате с възможност да сглобите някой друг робот и през вашето Apple TV, без да заплащате повторни продажната цена на играта, след като потърсите предложението в App Store за tvOS.