Видео преглед на последното 12.9 инчово iPad Pro поколение

Само преди около седмица се запознахме с актуализираните варианти на 11 и 12.9 инчовите iPad Pro таблети. Реално погледнато и при двата размера промените не само са идентични, но и доста съществени, а ние имаме още една добра новина. Заедно с мощните разработки, компанията ни изненада и със страхотен Magic Keyboard кейс с вграден TrackPad, но нека видим и интересния видео преглед на 12.9 инчовото поколение, което идва директно от редакторите на MacRumors.

И двата варианта се характеризират като най-тънките таблети на Apple. Въпреки малките размери, във вътрешната част се крие доста сериозна мощност. Техническите характеристики са повече от впечатляващи, като ще започнем с процесора, който задвижва обновеното iPad Pro поколение. Устройството може да се похвали с вграден осем ядрен A12Z Bionic процесорен чип с подобрена термична архитектура и значително по-висока производителност.

От задната страна на корпуса ще откриете система от двойна камера с два широкоъгълни (10 и 12 мегапикселови) обективи, но това не е всичко. В рамката с камерите намира своето място и изцяло новата LiDAR Scanner система. Благодарение на нея iPad Pro може да измери още по-точно и прецизно всеки един предмет или човек в диапазон от до пет метра от таблета, което означава само едно. Всички AR приложения и игри ще могат да се похвалят с едно още по-реалистично поведение, каквото не сте виждали никога досега.

Разработчиците от Apple акцентират върху по-професионалната част от потребителите. Техническите характеристики на обновеното iPad Pro поколение ви позволяват да редактирате 4K съдържание и да проектирате 3D обекти по изключително лесен начин. iPad Pro може да се похвали с 10 часов живот на батерията, по-бърз Wi-Fi и с 60 процента по-бърз LTE модем от този на предното поколение, а ние имаме още една добра новина. Заедно с мощните таблите, компанията представи и Magic Keyboard с вграден TrackPad, от която може да се възползвате в комбинация с iPadOS 13.4 (която се появи преди броени часове), като клавиатурата ще бъде съвместима с предното поколение и с настоящите iPad Pro таблети.

Няма да пропуснем да ви информираме, когато обновеното iPad Pro поколение и страхотната Magic Keyboard се появят и в магазините на iSTYLE България.