Mac Pro - Rack

SKU
Z0YZ3BG

Купи на вноски с:

Apple Mac Pro - Rack   + 14199.00 лв.

14199.00 лв.

Избрана конфигурация
   

  Наличност

  Детайли

  Mac Pro"

  Mac Pro

  Силата да промениш всичко. Кажи здравей на един изключителен във всяко отношение Mac. С екстремната си продуктивност, разширения и конфигу­рации, той е професионална система, с която да стигнеш границите на възможното.

  Mac Pro

  ПРОЦЕСОР И ПАМЕТ

  До 28 ядра мощ. Твори без ограничения. Mac Pro е проектиран за професионалисти, които се нуждаят от върхова продуктивност на процесора. От рендър за продукция, през изпълнение на стотици виртуални инструменти, до едновременно симулиране на iOS приложение на много устройства, той разполага с необичайни възможности. В сърцето на системата е нов Intel Xeon процесор с до 28 ядра — най-много в Mac досега. В допълнение, голям L2 и споделен L3 кеш, както и 64 PCI Express ленти, осигуряват огромна скорост към и от процесора.

  До

  28-ядра

  Intel Xeon

  Turbo Boost до

  4,4 GHz

   

  До

  56

  threads

  До

  66,5 MB

  кеш

  Графика

  Екстремна продуктивност. По рождение. За много професионалисти високопродуктивната графична архитектура е критично важна за работния процес. Особено за задачи като анимиране на 3D обекти, композиране на 8K сцени и изграждане на реалистична гейминг среда. За да им дадем възможно най-висока производителност и да вдигнем графичните възможности на ново ниво, ни беше необходимо нещо революционно. Запознай се с Mac Pro Expansion Module или MPX Module.

  Mac Pro

  AMD Radeon Pro Vega II
  Най-мощната графика в света, чудесна за взискателни програми, оптимизирани за мулти‑GPU.

  MPX конектор
  До 475 вата мощност

  Infinity Fabric връзка
  До 5 пъти по-бърз трансфер

  Стандартна PCI Express x16
  До 75 вата мощност

  Thunderbolt 3
  До 40Gb/s трансфер на данни

  До

  4 GPU

  AMD Radeon Pro Vega II

  До

  56,8

  терафлопа single прецизност

  До

  128 GB

  HBM2 памет

  скорост на паметта на всеки до

  1 TB/s

   

  ВИДЕО МОНТАЖ

  Запознай се с Apple Afterburner. В галоп през 8K видео.
  Създаден да трансформира работния процес на филмовите професионалисти, с Afterburner минаваш директно от камерата към монтаж и работиш нативно с 4K и дори 8K файлове от самото начало. Без времеемко транскодиране, допълнително място за съхранение или грешки по време на плейбек. Работният процес с Proxy може да почива в мир.

  Mac Pro

  До

  16 стрийма

  4K ProRes 422 видео на 30 fps

  Памет

  Конфигурирай до 1,5TB DDR4 ECC памет в 12 достъпни за потребители DIMM слота

  Mac Pro

  Съхранение

  Конфигурирай до 4TB SSD драйв

  Mac Pro Mac Pro

  Вход/Изход

  Инсталирана I/O карта в half-length x4 PCI Express слота с: два USB 3 порта, два Thunderbolt 3 порта, два 10Gb Ethernet порта

  Mac Pro

  Дизайн

  Функцията определя формата. Всеки детайл в Mac Pro е проектиран в преследване на продуктивността. Изграден около рамка от неръждаема стомана, алуминиевият корпус се вдига за 360 градуса достъп до компонентите и безброй конфигу­рации. Оттук нататък, всичко е възможно.

  Mac Pro

  Повече информация

  Производител
  Apple

  Product declaration